Taraşcı İlkokulu

WEB https://seydisehirtarasci-io.meb.k12.tr
Adres : TARAŞCI MAH. ŞEHİT ÜNAL CAM CAD. NO: 40 SEYDİŞEHİR / KONYA
VİZYON : İstiyoruz ki, •Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız Taraşcı OrtaOkulu´nda bulunmaktan mutlu olsun. •Taraşcı Ortaokulu´nda okumak ayrıcalık olsun. •Okulumuzda eğitim-öğretimin her aşamasında eğitim teknolojileri etkin olarak kullanılsın. •Her öğrenci velisi, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olsun. •Eğitim-öğretim öğretmen ve öğrencilerin birlikte kendilerini geliştirdikleri bir süreç olsun. •Tedarikcilerle karşılıklı güvene dayalı işbirlikleri oluşsun. •Okulumuz alanında her gün daha iyi ve en iyi olsun. •Verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir Taraşcı Ortaokulu yaratılması vizyonuna sahibiz ve bunu tüm paydaşlarımızla paylaşmaya hazırız.
MİSYON : Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda • Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak. • Öğrencilerin Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda bilgili, becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. • Öğrencileri ilgi, istek ve yeteneklerine göre orta öğretim kurumlarına hazırlamak ve yönlendirmek. • Öğrencilerimize 21. yüzyılın gereksinimlerine cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Biz; Yaşadığı çağ ile örtüşen öğrencilerin yetiştirildiği, çevre toplumunun yenilikleri ve mükemmeli yakalamasında itici güç olan, sürekli gelişen ve geleceği yaşayan lider bir okul olmak için varız
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :normal
Saatler : 08:30 14:30
Yabancı Dil :
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım : Minübüs ve Otobüs ile sağlanmaktadır
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Konya´ya 110 km uzaklıkta Seydişehir´e 10 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :